FAQ

Veel gestelde vragen

De heldere algemene bepalingen van opslag-haaglanden.nl
Opslag-haaglanden.nl houdt van eerlijk en transparant zaken doen. Daarom informeren we u via de website graag pro-actief over eventuele wijzigingen in onze algemene bepalingen. Hieronder kunt u de actuele versie van de algemene bepalingen inzien of aanvragen met het kenmerk van welke dienst. 

Deze voorwaarden hebben betrekking op het huurcontract van uw opslag-haaglanden.nl

Welke documenten moet ik meenemen als ik een opslag ruimte wil huren?
Bij het afsluiten van een huurcontract vragen wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Daarnaast vragen wij u een recent bankafschrift of een ander officieel poststuk (bijvoorbeeld uw verzekering of kenteken bewijs) waarop uw naam en adres duidelijk staan vermeld mee te nemen. Bij bedrijfsmatige huur hebben wij ook een kopie van het KvK- uittreksel en een BTW nummer nodig.

Moet ik bij het afsluiten van een huurovereenkomst borg betalen?
Bij het afsluiten van een OPSLAG huurovereenkomst betaalt u één maand borg en afhankelijk van uw huurovereenkomst betaalt u of een maand huur vooruit, of het volledige bedrag van uw overeengekomen huurperiode.

Wat is de minimale huurperiode bij opslag-haaglanden.nl?
U kunt bij opslag-haaglanden.nl per maand opslagruimte huren. U kunt echter iedere dag beginnen met huren, dus wanneer het contract getekend is kunt u uw spullen direct bij opslag-haaglanden.nl  onderbrengen.

Wat is de opzegtermijn van mijn huurovereenkomst?
OPSLAG: vanaf 1 Maand of 2 maanden, afhankelijk van uw contract.

Hoe moet ik na het opzeggen van mijn huurovereenkomst mijn opslag ruimte opleveren?
De opzegging van uw huurovereenkomst wordt pas geaccepteerd wanneer u uw opslag ruimte leeg en bezemschoon heeft opgeleverd. Tevens dient u het slot verwijderd te hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft opslag-haaglanden.nl het recht om uw huurovereenkomst te verlengen of echter de opslagruimte leeg te ruimen waarbij de achtergebleven materialen/goederen in het bezit zijn van opslag-haaglanden.nl

Hoe kan ik betalen?
Per Bank per overschrijving. Voor de 24ste van de maand.

Betaal ik bij het huren van de opslag ruimte BTW?
Op alle opslagruimte en aangeboden producten als verhuisdozen en verpakkingsmateriaal etc. Wordt 21% BTW berekend.

Is er nog plaats?
Wij hebben voldoende vrije plaatsen op de kavel, Mocht er geen plaats meer zijn dan wordt dit duidelijk op de website vermeld, neemt u dan even contact op met Benny, wellicht zijn er mogelijkheden. Wanneer een kavel vol is zoeken wij z.s.m. een alternatief, er is hierdoor dan altijd een hele korte wachtlijst.

Wat mag ik opslaan?
Bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Hoe wordt de prijs bepaald?
Sommige stalling objecten hebben een vaste prijs per maand, bijvoorbeeld de container opslag . Bij de meeste opjecten wordt de prijs berekend op basis van de totale lengte (incl dissel) van het object. Deze lengte wordt vermeld bij voertuigen op het kentekenbewijs. Indien dit niet het geval is worden de objecten op locatie gemeten voor het opstellen van een huurcontract.

Hoe veilig staan mijn spullen?
Het gebouw is 24 uur beveiligd, door een uitgebreid camerasysteem dat alle bewegingen vastlegt. Daarbij is de kavel ongeveer 8 uur per kantoordag beheerd en alleen toegankelijk voor huurders. Uw eigen ruimte of object wordt afgesloten door een eigen slot, dat slot kunt u ook bij ons aanschaffen. Verder voldoen we ook aan de eisen, gesteld door brandweer en gemeente Den Haag.

Ik wil graag snel een box huren, kan dat?
Dat kan! Wanneer u tijdens kantoortijden een afspraak met Benny (de kavelbeheerder) maakt, laten wij u graag de beschikbare mogelijkheden zien. U kunt vervolgens, met onze hulp een keuze maken en de direct huren. Diezelfde dag kunt u nog uw spullen plaatsen op de gehuurde vierkanten meters. Denkt u eraan dat u een geldig legitimatiebewijs, in de vorm van een paspoort of identiteitskaart, meeneemt? Bij bedrijfsmatige huur hebben wij ook een kopie van het KvK- uittreksel en een BTW nummer nodig.

Is er een goed bereikbare klantenservice?
Ja onze klantenservice is te allen tijde goed bereikbaar.

De juiste plek ?

Opslag-haaglanden.nl

Binckhorst Den Haag 

Jupiterkade

+31(0)6-23458965

info@opslag-haaglanden.nl