Fietsen verhuur en fiets reparatie

Tijdelijk NIET mogelijk.

ALLE SOORTEN FIETSEN: -Binckhorst in Beweging !

Logistiek trefpunt voor de ondernemers met logistieke problemen en toegankelijkheid reistijd over de weg, in en rond het centrum van Den Haag (zie ook onze participatie al in de deelauto www.Mywheel.nl met qoality Laak, en de koerier fiets, fiets verhuur! Een restwaarde ophaal service voor o.a. Afval loont https://www.afvalloont.nl/ , onze buren en pakketservice samen met post.nl


FIETSEN
In Haaglanden fietsen en de provincie ontdekken. Daar heb je een comfortabele fietsroute voor nodig, mét extra accommodaties zoals fietscafés en fietsvriendelijke logies. In omgeving van de binckhorst en Den Haag centrum vind je die in overvloed. Wij houden er namelijk ook van om op het juiste moment een beetje gas terug te nemen. Wedden dat het onvergetelijk wordt?
Fietsen in den haag is altijd anders: van lekker vlak langs rivieren en de kanalen ... tot sportief uitdagend met fikse kuitenbijters of ontspannen met alle elementen van de natuur!

FIETSROUTE
Geniet van het landelijke karakter van Haagse gemeenten. Tijdens je tocht over het nieuwe fietsroute netwerk van haaglanden rij je ook langs smaakvolle eetadresjes en ontspannende rustpunten. Kijk even op de fietskaart van de VVV en kies de route die het beste bij je past en zet de pedalen in beweging! Wie van stad en natuur wil genieten kan vanuit de binckhorst het beste starten.

Nieuw
bij de fietsroute zijn de bakwagens. Daarnaast bieden wij interessante korting bij het huren van meerdere fietsen voor het ultieme groepsuitje.

FIETSVERHUUR
Op dit fietspunt kan je je fiets stallen, een fiets huren of zelfs kleine herstellingen laten uitvoeren om veilig thuis te komen. 


PRAKTISCHE INFO
Prijzen fietsen/dag
Fiets: 10 euro
Elektrische fiets, bakfiets of tandem: 25 euro
Kinderfiets: 5 euro
Kinderzitje of fietstas: 2 euro


BELANGRIJKE VOORWAARDEN
Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). We vragen een borgbedrag per fiets, die je bij het terugbrengen van de fiets retour ontvangt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de fiets zodra je deze in bezit hebt en gebruikt. Wij hanteren het principe: `What you break, you pay`. Bij schades worden reparatiekosten in rekening gebracht. Hieronder valt bijvoorbeeld ook een lekke band. Bij diefstal dien je de dagwaarde van de fiets te voldoen.


FIETS REPARATIES
Problemen met de fiets? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het blijft een vervelend klusje, die lekke band plakken, nietwaar? Zo onverwachts moet je het vaak buiten op de stoep doen, in de hoop dat het niet regent. Dan moet je ook nog het juiste gereedschap in huis hebben en hopen dat je bandenplaksetje compleet is. En die bandenwippers zijn ook niet altijd even handig. Is het een frotere reparatie geen probleem. Als u in de binckhorst werkt kunt u gewoon op een leenfiets door naar uw werk en na uw werk word de fiets afgeleverd. Dus waarom moeilijk doen als het veel makkelijker kan? Eerlijk is eerlijk: je bent waarschijnlijk goedkoper uit als je het zelf doet. Maar je kunt je tijd wel beter besteden toch?

24 UUR SERVICE
Uw fiets is binnen 24 uur klaar, Leenfietsen zijn beschikbaar. Wij hebben een ruim aanbod in versterkte buitenbanden die lang zo snel niet lek gaan. Daarnaast bieden wij een gratis haal- en brengservice bij reparaties boven de €125,-. Wij halen en brengen uw fiets binnen een straal van 15km.

TARIEVEN

  • Voor/ achterband plakken € 8,75
  • Montage achterband stadfiets € 12,50
  • Ketting vervangen € 12,50
  • Montage achterband stadfiets e-bike € 22,50
    Andere fiets reparaties? Neemt u dan even contact op!

OPENINGSUREN > MOMENTEEL GESLOTEN:
Excuses voor het ongemak. Normaliter op weekdagen open van 07.00 tot 19.00 uur.In het weekend en op feestdagen ook geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur. Daarbuiten enkel op afspraak.